خودرو برقی

خودروی برقی یا خودروی الکتریکی (به انگلیسی: Electric vehicle) به خودرویی گفته می‌شود که از باتری ‌های قابل شارژ به عنوان منبع انرژی، و از موتور الکتریکی به عنوان نیروی محرکه استفاده می‌کند.
اولین خودروهای برقی عملی در دهه ۱۸۸۰ معرفی شدند. تولید این‌گونه خودروها با تولید انبوه خودروهای موتور احتراقی ارزان‌، دچار افت شدید گردید. در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی با وقوع بحران انرژی مجدداً خودروی برقی مورد توجه قرار گرفت ولی این علاقه‌مندی سبب تولید انبوه و ایجاد بازار رقابتی نشد.
از سال ۲۰۰۸ میلادی با توجه به پیشرفت فناوری باطری ماشین ‌ها، نگرانی‌ها در خصوص قیمت نفت و نیاز به کاهش گازهای گلخانه‌ای انقلابی اساسی در تولید خودروهای برقی صورت گرفته‌است.
از مزایای خودروی برقی نسبت به خودروی احتراقی می‌توان به کاهش قابل ملاحظه آلودگی هوای محلیکاهش گازهای گلخانه‌ای و کاهش وابستگی به نفت اشاره کرد. تعداد زیادی از کشورها و دولت‌های مربوطه به منظور ترویج و گسترش بازار خودروهای برقی از انگیزاننده‌های دولتی برای خودروهای برقی استفاده می‌کنند.
در مقایسه با خودروهای احتراق داخلی، خودروهای برقی کم صداتر هستند و هیچ گونه آلودگی خروجی از اگزوز ندارند.

پیوندها
  • ۰
  • ۰

باتری یو پی اس

باتری یو پی اس

UPS یا Uninterruptible power supply (منبع تغذیه بدون توقف) یک دستگاه الکترونیکی است که از آن برای ایجاد ثبات در جریان تغذیه تجهیزات الکتریکی استفاده میشود.

در واقع باتری یو پی اس UPS،   به دستگاه یو پی اس متصل شده تا در زمان قطعی برق شهری ، برق مورد نیاز تجهیزات متصل به یو پی اس را تامین کند. باتری های یو پی اس تا زمان شارژ کامل، در حال شارژ شدن هستند. در واقع می‌توان گفت منبع ذخیره انرژی یو پی اس UPS، باتری‌های یو پی اس هستند. بهترین نوع باتری‌های یو پی اس UPS، سیلد اسید است.

باتری‌های یو پی اس UPS، دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام کاربردهای مخصوص خود را دارند. در ادامه به طور کامل به مباحث مربوط به انواع و تفاوت باتری‌ها، ظرفیت ، طول عمر و دیگر ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازیم.

باتری های یو پی اس به طور عمده در 4 دسته جای دارند:

        نیکل کادمیوم

         اسید سرب

         لیتیوم یون

         سیلور آلکالین

هر یک از این باتری ها با ساختار و ترکیب متفاوتشان دارای مزایا و معایبی می باشندولی بهترین و مناسب ترین باتری یو پی اس کع در دستگاه های یو پی اس استفاده می شود ، باتری یو پی اس اسید سرب می باشد.

باتری یو پی اس اسید سرب نیز در دو نوع تر (درپوش باز) و خشک(درپوش بسته) موجود هستند.

باتری های یو پی اس اسید سرب خشک(درپوش بسته) بدلیل عدم نیاز به سرویس و نگهداری و همچنین طول عمر بالاتر نسبت به نوع تر(درپوش باز) طرفداران بیشتری دارد.

بسته به شرایط و نوع نیاز می توانید باتری یو پی اس مورد نظر خود را انتخاب کنید.

نکته: باتری نیکل کادمیوم نسبت به سایر باتری های یو پی اس از طول عمر بالاتری برخوردار است.

 

شارژ کردن صحیح باتری UPS

طول عمر باتری UPS رابطه ی مستقیمی با تعداد شارژ شدن آنها و میزان طول شارژ دارد. شارژ باتری UPS باید به روش درست انجام شود تا آسیبی به باتری نرسد.

مهم ترین نکته این است که ولتاژ دستگاه یو پی اس و باتری باید با شارژر باتری مورد استفاده تناسب داشته باشد. همچنین شارژر باید اتوماتیک باشد تا زمانی که باتری پر شد شارژ کردن را قطع کند تا به باتری آسیب نرسد.

عملیات شارژ کردن و دشارژ این باتری ها در مکان بسته انجام می شود که خطرات زیستی برای محیط کار یا منزل نداشته باشد.

 

 

باتری کار به عنوان یک استارت آپ تخصصی و امداد باتری در زمینه فروش باطری ماشین و ارائه انواع بهترین باطری ماشین به فعالیت می پردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برقی خودرو کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد. و همچنین تعویض باتری ماشین در محل انجام می شود.

 

  • ۰۰/۰۴/۲۸
  • زهره حبیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی