خودرو برقی

خودروی برقی یا خودروی الکتریکی (به انگلیسی: Electric vehicle) به خودرویی گفته می‌شود که از باتری ‌های قابل شارژ به عنوان منبع انرژی، و از موتور الکتریکی به عنوان نیروی محرکه استفاده می‌کند.
اولین خودروهای برقی عملی در دهه ۱۸۸۰ معرفی شدند. تولید این‌گونه خودروها با تولید انبوه خودروهای موتور احتراقی ارزان‌، دچار افت شدید گردید. در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی با وقوع بحران انرژی مجدداً خودروی برقی مورد توجه قرار گرفت ولی این علاقه‌مندی سبب تولید انبوه و ایجاد بازار رقابتی نشد.
از سال ۲۰۰۸ میلادی با توجه به پیشرفت فناوری باطری ماشین ‌ها، نگرانی‌ها در خصوص قیمت نفت و نیاز به کاهش گازهای گلخانه‌ای انقلابی اساسی در تولید خودروهای برقی صورت گرفته‌است.
از مزایای خودروی برقی نسبت به خودروی احتراقی می‌توان به کاهش قابل ملاحظه آلودگی هوای محلیکاهش گازهای گلخانه‌ای و کاهش وابستگی به نفت اشاره کرد. تعداد زیادی از کشورها و دولت‌های مربوطه به منظور ترویج و گسترش بازار خودروهای برقی از انگیزاننده‌های دولتی برای خودروهای برقی استفاده می‌کنند.
در مقایسه با خودروهای احتراق داخلی، خودروهای برقی کم صداتر هستند و هیچ گونه آلودگی خروجی از اگزوز ندارند.

پیوندها
  • ۰
  • ۰

هر آن چیزی که باید درباره چشمی بدانید

یکی از کاربردی ترین تجهیزات امنیتی که باعث افزایش سطح امنیت در محیط شخصی افراد می شود، می توان به سنسور چشمی دزدگیر اشاره کرد، که در اکثریت خانه ها چشمی دزدگیر استفاده می شود. سنسور حرکتی علاوه بر افزایش امنیت در محیط شخصی، دارای قیمت بسیار به صرفه ای می باشد و در مدل های باسیم و بی سیم در بازار، سایت های متفاوت معتبر به فروش می رسند.

 

چشمی دزدگیر اماکن چیست

یکی از مهم ترین اعضای سیستم امنیتی می توان به چشمی دزدگیر اماکن اشاره کرد که توانایی تشخیص ورود غیر مجاز افراد را به محیط شخص دارد.

سنسور حرکتی با استفاده از اشعه مادون قرمز، کوچک ترین حرکات از سوی سارقین را تشخیص و فعال می شود و باعث به صدا در آوردن آژیر هشدار دزدگیر می شود. و دارای تمپر می باشد.

 

کارایی تمپر در سنسور حرکتی چیست

کارایی تمپر در حسگر حرکتی به این گونه بوده که برای باز کردن درب پشت دزدگیر برای غیر فعال کردن بدون اطلاع قبلی، جلوگیری می کند و باعث به صدا در آوردن آژیر هشدار می شود.

 

فرق بین چشمی دزدگیر باسیم و بی سیم

 

چشمی دزدگیر باسیم:

چشمی دزدگیر باسیم با کابل مشخص به پنل مرکزی متصل می شود و با محدودیت در نقاط نصب می شود. نصاب برای نصب این چشمی در منازل متفاوت نیاز به کابل کشی بسیار دارد و فرد باید هزینه های بسیاری را بپردازد.

 

چشمی دزدگیر بی سیم:

این چشمی این قابلیت را دارد در هر نقطه خانه بدون محدودیت و نیاز به کابل کشی نصب می شود و برای نصابان، نصب این مدل سنسور بسیار آسان می باشد و دارای قیمت بالاتر از سنسور باسیم می باشد. چشمی بی سیم دارای باتری جداگانه می باشد تا در هنگام نبودن برق بتواند به فعالیت خود می باشد.

 

در هنگام نصب چشمی دزدگیر باید به جه نکاتی توجه کرد

  1. برای نصب چشمی باسیم حتما باید از کابل مناسب با مقاومت بسیار بالا استفاده نمایید.
  2. محل نصب چشمی دزدگیر باید ثابت و بدون نوسان باشد تا باعث بروز آلارم بیهوده و اختلالات نشود.
  3. بهتر است چشمی را در نقاطی که دو را از گرما بیش از اندازه و سرمای شدید نصب نمایید.
  4. بهتر است سنسور حرکتی را روبر روی نقاط ورود و خروج که ممکن است سارقین از آنان وارد شوند را نصب نمایید.
  5. در هنگام نصب چشمی باید حتما به فاصله های بین سنسور ها حتما توجه فرمایید.
  6. بهتر است چشمی دزدگیر را مکان هایی که در معرض تابش نور مستقیم نصب نفرمایید، به دلیل باعث به وجود آمدن اختلال در عملکرد سنسور می شود.

 

بهترین چشمی دزدگیر از چه قابلیتی برخودار می باشد

  1. دارای دید زاویه 90 درجه باشد.
  2. فاصله دور هم بتواند حرکات مشکوک را تشخیص دهد.
  3. تا جای ممکن از آلارم کاذب برخودار نباشد.
  4. دارای گارانتی معتبر توسط شرکت عرضه کننده باشد.
  5. باید جنس دستگاه بسیار مرغوب و عالی باشد.

 

سخن آخر:

در آخر به عنوان جمع بندی بسیار کوتاه در این مقاله، باید بگوییم سیستم دزدگیر امنیتی شامل انواع سنسور با فعالیت های متفاوت می باشند که به صورت جداگانه امنیت محیط شخصی افراد را بسیار افزایش می دهد.

 

  • ۰۲/۰۹/۱۳
  • زهره حبیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی