خودرو برقی

خودروی برقی یا خودروی الکتریکی (به انگلیسی: Electric vehicle) به خودرویی گفته می‌شود که از باتری ‌های قابل شارژ به عنوان منبع انرژی، و از موتور الکتریکی به عنوان نیروی محرکه استفاده می‌کند.
اولین خودروهای برقی عملی در دهه ۱۸۸۰ معرفی شدند. تولید این‌گونه خودروها با تولید انبوه خودروهای موتور احتراقی ارزان‌، دچار افت شدید گردید. در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی با وقوع بحران انرژی مجدداً خودروی برقی مورد توجه قرار گرفت ولی این علاقه‌مندی سبب تولید انبوه و ایجاد بازار رقابتی نشد.
از سال ۲۰۰۸ میلادی با توجه به پیشرفت فناوری باطری ماشین ‌ها، نگرانی‌ها در خصوص قیمت نفت و نیاز به کاهش گازهای گلخانه‌ای انقلابی اساسی در تولید خودروهای برقی صورت گرفته‌است.
از مزایای خودروی برقی نسبت به خودروی احتراقی می‌توان به کاهش قابل ملاحظه آلودگی هوای محلیکاهش گازهای گلخانه‌ای و کاهش وابستگی به نفت اشاره کرد. تعداد زیادی از کشورها و دولت‌های مربوطه به منظور ترویج و گسترش بازار خودروهای برقی از انگیزاننده‌های دولتی برای خودروهای برقی استفاده می‌کنند.
در مقایسه با خودروهای احتراق داخلی، خودروهای برقی کم صداتر هستند و هیچ گونه آلودگی خروجی از اگزوز ندارند.

پیوندها
  • ۰
  • ۰

تست دینام و باطری ماشین زانتیا

تست باتری در ماشین زانتیا به این صورت می باشد که وقتی باتری نو جایگزین باتری فرسوده نصب می گردد ماشین بدون هیچ تعللی روشن شده و استارت می خورد.

علاوه بر این امکان تست باتری با دستگاه تستر باتری ماشین نیز امکان پذیر می باشد.

در صورت تست دینام، دینام خودرو باید بین 13 تا 15 درجه را نشان دهد و در غیر این صورت یا داشتن نوسان، شارژدینام دارای نوسان بوده و نیاز به تعمیر دارد.

علت استارت نزدن ماشین زانتیا

این موارد از عوامل شایع در استارت نخوردن ماشین زانتیا می باشد:

1- در خودرو زانتیا بیشتر مواقع در صورتی که برق پشت آمپر نمی آید یا ماشین به صورت خیلی ضعیف استارت می خورد زمان تعویض باتری فرا رسیده است

2-درصورتی که مدت زمان زیادی از نصب باتری روی خودروی شما می گذرد یا تاریخ تولید باتری نصب شده روی خودرو شما گذشته است 95 درصد احتمال خرابی باتری ماشین زانتیا می باشد

3- خرابی اتومات استارت ماشین زانتیا

4- پریدن یکی از فیوز داخلی خودرو زانتیا

5- خرابی استارت خودرو زانتیا

انواع باتری ایرانی و کره ای مناسب جهت نصب بر روی خودرو زانتیا

باتری فابریک ماشین زانتیا که توسط شرکت سازنده طراحی و نصب گردیده است باتری 12 ولت و 60 آمپر پایه بلند بوده، در ماشین زانتیا 60 آمپر و 66 آمپر پایه کوتاه نیز براحتی قابل نصب می باشد

بهترین برند پیشنهادی به دارندگان خودرو زانتیا محصولات شرکت دلکور کره جنوبی می باشد که دارای حدودأ 20 برند مختلف بوده که همگی این برندها دارای طول عمر و متریال ساخت یکسان می باشد و تمامی این محصولات دارای گارانتی معتبر و شرکتی می باشند....

در بین محصولات ایرانی نیز محصولات شرکت سپاهان و شرکت صبا باتری دارای قدمت و کیفیت بالاتر نسبت به دیگر محصولات داخلی بوده و دارای گارانتی معتبر و شرکتی می باشند.

باتری با تاریخ جدید و بروز جهت نصب بر روی خودرو زانتیا

آیا هر چه آمپر بالاتر باشد برای خودرو بهتر است؟

نوع باتری انتخابی باید متناسب با نوع خودرو باشد و با توجه به قیمت بالاتر باتری‌هایی که آمپر بالاتری دارند، لزومی به خرید باتری‌هایی با آمپر بالا برای خودروهای معمولی نیست.

 

یکی از مهم‌ترین مزایای باتری ‌های با آمپر بالا، توان بیشتر آن‌ها در زمان استارت زدن خودرو است و به همین دلیل استفاده از آن‌ها در موتورهای پر حجم و البته خودروهای کلاسیک توصیه می‌شود چراکه در خودروهای کلاسیک معمولا موتور به روانی یک موتور نو نیست و به همین دلیل گرداندن آن با استارت نیاز به جریان بالاتری دارد.

از سوی دیگر در صورتی که مصرف‌کننده‌های برق در خودرو زیاد است (مانند سیستم صوتی)، استفاده از باتری‌های با توان بالاتر توصیه می‌شود.

قیمت باطری ماشین زانیا را میتوان در سایت باتری کار مشاهده کرد

  • ۹۸/۱۱/۰۶
  • زهره حبیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی