خودرو برقی

خودروی برقی یا خودروی الکتریکی (به انگلیسی: Electric vehicle) به خودرویی گفته می‌شود که از باتری ‌های قابل شارژ به عنوان منبع انرژی، و از موتور الکتریکی به عنوان نیروی محرکه استفاده می‌کند.
اولین خودروهای برقی عملی در دهه ۱۸۸۰ معرفی شدند. تولید این‌گونه خودروها با تولید انبوه خودروهای موتور احتراقی ارزان‌، دچار افت شدید گردید. در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی با وقوع بحران انرژی مجدداً خودروی برقی مورد توجه قرار گرفت ولی این علاقه‌مندی سبب تولید انبوه و ایجاد بازار رقابتی نشد.
از سال ۲۰۰۸ میلادی با توجه به پیشرفت فناوری باطری ماشین ‌ها، نگرانی‌ها در خصوص قیمت نفت و نیاز به کاهش گازهای گلخانه‌ای انقلابی اساسی در تولید خودروهای برقی صورت گرفته‌است.
از مزایای خودروی برقی نسبت به خودروی احتراقی می‌توان به کاهش قابل ملاحظه آلودگی هوای محلیکاهش گازهای گلخانه‌ای و کاهش وابستگی به نفت اشاره کرد. تعداد زیادی از کشورها و دولت‌های مربوطه به منظور ترویج و گسترش بازار خودروهای برقی از انگیزاننده‌های دولتی برای خودروهای برقی استفاده می‌کنند.
در مقایسه با خودروهای احتراق داخلی، خودروهای برقی کم صداتر هستند و هیچ گونه آلودگی خروجی از اگزوز ندارند.

  • ۰
  • ۰

ماشین دنده اتوماتیک

ماشین دنده اتوماتیک

سیستم انتقال قدرت مبتنی بر دنده اتوماتیک،  قطع به یقین یکی از مهم ترین اختراعات صنعت خودرو به شمار آمده و با ورود به این بازار، تحول چشمگیری در آن ایجاد نموده رانندگی با ماشین اتومات بسیار راحت تر از خودرو های دنده دستی است و این امر مخصوصا برای افرادی که ساعت طولانی مشغول رانندگی هستند ملموس تر خواهد بود. به ویژه رانندگانی که در داخل شهر رانندگی می کنند. با این وجود، راحت تر بودن به معنی آن نیست که بدون تکرار و تمرین می توان از رانندگی با این خودرو ها لذت برد.

 

برای رانندگی با ماشین های دنده اتوماتیک باید چه کار کنیم

اول از همه پدال کلاچ و پای چپ را فراموش کنید

ماشین های دنده اتوماتیک، خودشان دنده ها را متناسب با سرعت شما، تغییر می دهند، پس نیازی به انجام حرکت خاصی از سوی شما نمی باشد، به همین خاطر، ماشین های دنده اتوماتیک پدال کلاچ ندارند و تنها پدال گاز و ترمز دارند. پس ضروری است که از پای چپ خود هرگز استفاده نکنید.

چرا نباید از پای چپ در رانندگی با ماشین های دنده اتوماتیک استفاده کنیم

اگر پای چپ شما آزاد باشد، این احتمال بسیار است که  بر حسب عادت از هر دو پای خود استفاده کنید. در این صورت به دلیل نبودن پدال کلاچ، به صورت همزمان دو پدال گاز و ترمز را با هم فشار خواهید داد. این حرکت علاوه بر وارد کردن شک شدید به ماشین، سبب توقف ناگهانی و افزایش احتمال تصادف می شود.

حروف روی دنده اتوماتبک

P (پارک):

حرف P روی گیربکس اتومات به معنی پارک می باشد. زمانی که دسته دنده در حالت پارک قرار می گیرد، دنده های موجود داخل گیربکس قفل می شوند . در بسیاری از خودرو های دنده اتومات برای روشن شدن خودرو. به علت مسائل ایمنی، دسته دنده حتما باید روی P  قرار داشته باشد.

D (درایو):

برای شروع حرکت، لازم است که دنده را در حالت R  قرار دهید. پیش از تغییر وضعیت دنده، لازم است پای خود را روی ترمز بگذارید. سپس دنده را در حالت D قرار داده و به آرامی پای خود را از روی پدال ترمز بر دارید. سپس ماشین به صورت خودکار حرکت خواهد کرد. پس از آن نیز، ماشین به صورت اتومات دنده ها را تعویض می کند.

شما می توانید برای تعویض باطری ماشین به بزرگترین فروشگاه آنلاین فروش باطری ماشین مراجعه کنید.

  • ۰۰/۰۲/۰۶
  • زهره حبیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی